Beveiliging in Yuki goed geregeld?

Beveiliging goed geregeld?

Van een aantal klanten krijgen we de vraag of de beveiliging van het softwarepakket Yuki goed geregeld is. Een logische vraag want je hebt wel een belangrijk deel van je bedrijf online staan. En wat als dat weg valt? Daar moet je niet aan denken. We leggen graag aan iedereen uit hoe de beveiliging goed geregeld is zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken.
 

Allereerst, er worden 3 verschillende soorten back-ups gemaakt. Vervolgens wordt er elk uur een incrementele back-up gemaakt, wat inhoudt dat alles wat nieuw is wordt opgeslagen. Elke nacht wordt er een totale back-up gemaakt van alles. En ten slotte wordt elke maand een historische back-up gemaakt. Dit houdt in dat deze back-up in zijn geheel apart opgeslagen wordt. 
 
De back-ups staan op servers van Amazon. Deze servers staan uiteraard op een externe locatie via Amazon opgeslagen binnen de Europese Unie.
 
Alle dataverkeer tussen de PC van de klant en de server van Yuki wordt versleuteld middels de SSL encryptietechniek (128 bits versleuteling). Dit houdt in dat alle gegevens die over het internet verzonden worden (zoals wachtwoorden, financiële gegevens, gevoelige documenten) beveiligd zijn tegen ’afluisteren van het dataverkeer op het internet’.
 
Er valt nog veel meer te vertellen over de beveiliging van Yuki. Je kan er meer over lezen op de volgende site: https://help.yuki.nl/documents/beveiling-en-privacy-yuki