Coming soon....

Onze office manager!
 
Enkele weken geleden heb ik een blog geschreven over de groei van mijn bedrijf en de verandering van mijn rol daarin. Met de groei van mijn bedrijf en ondertussen 12 medewerkers in dienst is niet alleen mijn rol veranderd, maar zijn er ongemerkt ook veel kleine taken op kantoor bijgekomen.
 
Deze extra taken kosten steeds meer tijd, waardoor we niet altijd de focus kunnen houden daar waar we die willen. Ik heb het dan over het verzamelen, scannen en ordenen van documenten, versturen van poststukken en mails, het kantoor netjes opgeruimd en schoon houden en andere randzaken. Binnenkort gaat onze nieuwe office manager ons ondersteunen met deze taken, zodat wij onze aandacht weer volledig op onze klanten kunnen richten.
 
Vanaf 10 september gaat ze beginnen en zullen jullie al snel met haar te maken krijgen. Ze gaat, naast algemene administratieve en facilitaire werkzaamheden én andere ondersteunende zaken, bijvoorbeeld alle inkomende telefoontjes behandelen en doorzetten naar de juiste persoon. Ben je benieuwd geworden naar haar? Als ze gestart is, zal ze zich nog uitgebreid voorstellen in een blog.