Deadline 10e van deze maand

Het is weer dé tijd van de maand
 
Je BTW aangifte moet weer gedaan gaan worden en daar hebben we jouw hulp bij nodig!
 
Je aangifte omzetbelasting moet voor het einde van deze maand zijn ingediend en eventueel zijn betaald door jou. Wij verzorgen je btw-aangifte en daarom is het belangrijk dat je de administratie tijdig bijgewerkt. De deadline hiervoor is de 10e van deze maand! Als je dit niet redt geeft het dan door, dan maken we een aparte afspraak, eerder zullen wij onze controles niet uitvoeren die dan niet zinvol zijn.
 
Exact/ Reeleezee/ Moneybird/ Dropbx/ postverzending:
Wil je tijdig je stukken aanleveren en/of een sein geven wanneer je administratie is bijgewerkt zodat wij er mee aan de slag kunnen? 
 
Yuki:
Tussen ongeveer de 10e en 20ste van deze maand zullen wij je aangifte beoordelen en gereed melden voor verzending. Na de 25ste wordt je aangifte automatisch verzonden naar de Belastingdienst. In de tussentijd controleren wij je aangifte niet meer waardoor het de voorkeur heeft uiterlijk de 10e van deze maand je administratie al bijgewerkt te hebben.
 
Na de 25ste zal je het definitieve bedrag ontvangen via een vraag uit Yuki alsmede het betalingskenmerk. Als je gebruik maakt van de betaalmodule zal de aangifte ook klaar worden gezet in je betaallijst als je moet betalen.
 
Hartelijke groet,
Jolanda Spruijt
OAMKB Groningen
 
Yuki: Wat moet je doen?
 
Yuki-Postbus bijwerken!
 
We kunnen het kort en krachtig houden, zorg dat je je postbus in de gaten houdt en dat alle aandachtspunten voor zover mogelijk worden opgelost:
- werk je bankmutaties bij voor die rekeningen die niet gekoppeld zijn (aandachtspunten bank);
- lever al je inkoopfacturen aan die nog ontbreken (aandachtspunten inkoop);
- lever al je verkoopfacturen aan die nog ontbreken (aandachtspunten verkoop).
 
Tip: het ligt voor de hand maar als je de postbus wekelijks bijwerkt zal het up-to-date houden van je administratie weinig tijd meer in beslag nemen.
 
Vind je dit lastig? We hebben een filmpje voor je gemaakt over de werking van de Yuki-postbus die je hier kan bekijken.