Een kijkje achter de schermen: Onderweg

Waar komen we zoal?
 
Voor mijn werk reis ik ongeveer het hele land door. En als je dan zoveel onderweg bent als ik is het fijn, of soms zelfs noodzakelijk, om onderweg even een pitstop te maken.
 
Hiervoor kies ik graag voor een hotel/restaurant van Van der Valk. Je weet dat als je bij Van der Valk komt, dat je een bepaalde kwaliteit krijgt waar in het land je je ook bevindt. Het is prettig om door het hele land daarop te kunnen vertrouwen. Er zijn er genoeg, dus je hoeft niet lang te zoeken naar een plek waar je fijn en prettig kunt zitten. Het is een mooie tussendoor-post om even een hapje te eten en ondertussen kan ik lekker doorwerken.
 
Ook is het een erg prettige locatie om af te spreken met klanten, als die bijvoorbeeld van verschillende plekken komen. De service is goed, het is een prettige omgeving met aangename ruimtes waar je kunt zitten, waaronder hebt ook afgeschermde hoekjes voor wat privacy. Daarnaast is het ook nog een praktisch dat er her en der stopcontacten voor stroom voor de laptop of iets dergelijks. 
 
Ik merk dat ík onderweg graag even stop bij Van der Valk.