Who and why? Emma Voerman

Een keer in de maand plaatsen we een interview met een klant en vragen we wat de reden is waarom zij bij ons aangesloten zijn. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Emma Voerman. 

Wie ben je en wat doe je?

 
Ik ben Emma Voerman, spreker en coach. Ik leer hoogsensitieve mensen hun interne fan vinden. Deze mensen hebben een erg actieve interne criticus die ze te vaak tegen houdt. En ze zijn kampioen vermijden: de hele wereld redden, en dan pas jezelf.En zo doen ze niet waar ze voor bedoeld zijn. Wij hoogsensitieverds zijn er niet om alles gladjes te laten verlopen. We zijn op ons best als we een beetje ‘disruptive’ zijn. En juist dat durven we niet aan, omdat we daar vroeger klappen voor kregen. Die kwamen zo hard aan dat we onze mooiste eigenschappen zijn gaan verstoppen. Ik leer deze mensen om met kleine stapjes die mooie kant weer te vinden. Ik doe dat door ze te leren van zichzelf te houden.Steeds als ik dit benoem, de voorbeelden geef, zijn er mensen diep geraakt, omdat ze beseffen wat ze al die tijd hebben binnen gehouden. Deze mensen wakker kussen is mijn missie als spreker. Ze echte stappen laten zetten doe ik als coach.
 
 

Wat is de reden dat je voor Jolanda gekozen hebt? 

 
Eén van de dingen die ik zelf vermeed was geld en boekhouden. Dat voelde als iemand die niet naar een tandarts durft. Zo heb ik het ook omschreven toen ik een boekhouder zocht om me hiermee te helpen. Iemand die mijn angst en onhandigheid snapt en er op een persoonlijke manier me kan helpen als ik in paniek raak.
 
 

Hoe bevalt het werken met Jolanda je tot dusver? 

 
Dat heeft zich intussen uitbetaald. Ik werd helemaal gek van de belastingdienst, de ene blauwe envelop na de ander, met tegenstrijdige boodschappen. En steeds was daar Jolanda die me gerust kon stellen, en zelfs voor mij wilde bellen. Ik voel me veilig nu. BTW aangifte is geen stressfactor meer. En ik durf mijn financiën weer onder ogen te zien.
 

 

Via welke website kunnen mensen je vinden?

 
Ik ben te vinden via www.emmavoerman.nl