Halloween en life goals

Als ondernemer zal je herkennen dat er altijd een volgend doel aan de horizon is. Heb je het ene doel nog niet afgerond, met moeite toch afmaken, dan kondigt het volgende doel zich al aan. Tijd om te genieten van het behaalde doel gunnen we onszelf vaak niet. Het is altijd hollen, nooit stilstaan. Na verloop van tijd leren we vanzelf, of gedwongen door omgeving en omstandigheden, om toch stil te staan bij successen en meer te reflecteren. Voor de 1 meer als de ander. 

Ik vind hard werken heerlijk, ik werk liever dan dat ik een film op de bank zit te kijken, dat geeft mij geen voldoening. En door dat harde werken kan ik ook veel dingen doen die ik wil. Zo kan ik een aantal keer per jaar een werkvakantie plannen en kom op mooie plaatsen. Dat zijn grote dingen. Lees hier meer over mijn werkvakanties. Ik probeer ook op kleine dingen te letten die me blij maken. Zo ben ik sinds een jaar gestart met een lijst bij te houden op mijn telefoon. Elke keer als ik iets zie of hoor wat ik leuk vindt, schrijf ik dat op. Ik probeer dan ervoor te zorgen dat ik het jaar erna, als het me nog steeds leuk lijkt, daar tijd voor maak. Kleine doelen halen geven ook veel voldoening en geven mij balans.

Vorig jaar had ik opgeschreven dat ik heel graag eens pompoenen voor Halloween wilde maken. Wat vind je van het resultaat? Wat zijn jouw doelen? Ik vind het leuk als je ze met me deelt!