Het is in zicht: de uitreiking van de Yuki awards!

Het is inmiddels september en dat betekent aftellen naar de uitreiking van de Yuki awards. Met OAMKB zijn we genomineerd voor drie awards:

1) Fast Growing Award: voor de partner die bij Yuki het snelst is gegroeid in aantal administraties.
2) Customer Intimacy: hierbij wordt gekeken welke partner het hoogst scoort in de klanttevredenheid en het snelst de transacties verwerkt die niet geautomatiseerd verwerkt worden.
3) Operational Excellence: Bij Operational Excellence gaat het om het uitblinken in de dienstverlening aan de klant. Het is de denkwijze en overtuiging, maar bovenal de wil om je als organisatie continu te verbeteren en wanneer nodig te veranderen.

Persoonlijk ben ik ook nog eens genomineerd voor de Miss Yuki award! Hierbij gaat het om ambassadeurschap voor Yuki. Wie is de grootste fan? Tenminste dat is mijn invulling want formeel is deze award nog niet toegelicht. Het is een grote eer! Ik werk inmiddels alweer zo’n 8 jaar met het online boekhoudprogramma Yuki. Bij mijn laatste werkgever ben ik weggegaan omdat ze niet net zon fan waren van Yuki als ik. Als zij het niet willen dan laat ik zelf wel even zien hoe het kan dacht ik! En inmiddels met heel wat klanten verder heb ik dat wel laten zien! Mijn hond heet zelfs Yuki (omdat het ook zo leuk klinkt) en het hele kantoor draait nagenoeg op Yuki. Er is gewoon geen ander programma waar wij zo'n fan van zijn!

Ten behoeve van de uitreiking van de awards is het team van Yuki ook op kantoor langs geweest voor een interview. Deze wordt uitgezonden tijdens de uitreiking. Best een spannend idee, ik doe dit niet zo vaak en het valt een beetje buiten mijn comfort zone. Maar met Yildou en Martijn was het opnemen van het filmpje erg leuk en naar mijn gevoel ga ik blij zijn met het resultaat.

De uitreiking gebeurd in gala stijl. De jurk heb ik inmiddels binnen. Waar ik eerder voor onopvallend zwart ging heb ik nu een mooie blauwe jurk uitgekozen waar ik erg blij mee ben. Een winnaarsjurk? We gaan het meemaken op 19 september!