Ondernemersprijzen

Er worden regelmatig diverse prijzen voor ondernemers uitgereikt in Nederland.
 
Met een gezellige klantenportefeuille is het wel eens zo, dat er iemand is genomineerd die we goed kennen. Afgelopen donderdag waren we in Schouwburg Venray aanwezig bij de uitreiking van de Venrayse Ondernemers Prijzen waar we Ralf & Samantha van Kusters 2.0 uit Heide hebben aangemoedigd!
 
 
Zes bedrijven streden voor twee prijzen: de Loek Nelissenprijs (prijs van de vakjury) en de Rabobank Publieksprijs. Het thema dit jaar was ‘Grensverleggend’. De ondernemers hadden vier minuten de tijd om zich van hun beste kant te laten zien. Leuke filmpjes van de bedrijfsactiviteiten werden afgewisseld met podiumoptredens. Na elk optreden werden de ondernemers ook nog geïnterviewd. Zo leerden we de verschillende kandidaten nog beter kennen. Vervolgens kon het publiek stemmen op hun favoriete ondernemer. Tijdens het tellen van de publieksstemmen werden we getrakteerd op een bijzondere acrobatische act.
 
 
 
 
En toen was het zover… de prijzen werden bekend gemaakt. Helaas hebben Ralf en Samantha geen prijs gewonnen, maar wat zijn we trots op hen!!!
 
De avond werd afgesloten met een gezellig treffen in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje.
 
 
Foto's: Marcel Hakvoort