Op zoek naar een medewerker voor het verwerken van administraties

Hallo!
 
Wat fijn dat je interesse toont in mijn vacature. Voor ons team zoeken we een nieuwe medewerker, die hoofdzakelijk administraties wil verwerken. 
 
Het gaat erg goed!
We draaien super met OAMKB Groningen. Voor het komende jaar verwachten we weer een mooie groei. Voordat we door het vele werk onder druk komen te staan ben ik nu op zoek, om in alle rust iemand aan te nemen en in te werken. Mijn visie hierin is, dat ik eerst personeel wil aannemen in plaats van eerst een overvolle portefeuille hebben, waardoor met spoed nieuw personeel geworven moet worden. Inwerken gebeurt dan onder stress. Ik heb liever een relaxte start, waarin je je op je gemak voelt en fijn kan doorgroeien. Je zult nooit om werk verlegen hoeven te zitten als je affiniteit hebt met cijfers. Dat is dan ook wel een pré om te werken op mijn boekhoud- en belastingkantoor.
 
Werkvakanties
En omdat het zo goed gaat, kunnen we leuke dingen doen. Zo gaan we in 2020, naast de normale uitjes en activiteiten zoals etentjes, musicals e.d., wederom op werkvakantie met elkaar. In juli hebben we een week lang een grote villa in Frankrijk tot onze beschikking. Daar gaan we werken met elkaar en na de werkuren is er dan de mogelijkheid om leuke dingen, zoals bijvoorbeeld excursies of iets dergelijks, te doen. Dat is dan ook het mooie van overal online kunnen werken! 
 
Ons team
We werken momenteel met 12 mensen bij OAMKB Groningen. Dat varieert van startende assistenten tot ervaren medewerkers. Op onze teampagina kun je zoal zien wie er bij mij werken. Op kantoor zijn er gemiddeld drie tot zes mensen aanwezig. Er zijn diverse parttimers die elkaar afwisselen en zes werknemers werken vanaf afstand. Als ik op kantoor ben, zijn mijn twee honden altijd gezellig mee. We schrijven geen uren, daar geloof ik niet meer in. Ik vind het belangrijker dat we tevreden klanten hebben, dan dat je met 100 euro over het budget heen bent (en bij een ander wellicht weer 100 over hebt). Je werk kan flexibel worden ingedeeld. Ik geef er, vanwege de onderlinge samenwerking met collega's, wel de voorkeur aan dat je op kantoor aanwezig bent. 
 
 
Werkzaamheden
Omdat we elke dag van klanten facturen e.d. aangeleverd krijgen, kan het maar zo zijn dat je meer dan 30 administraties per dag behandelt. Onderstaand een indicatie van de taken die je kunt verwachten en eigenschappen die we zoeken:
 
Inhoudelijk:
-Verwerken van administraties in vele vormen;
-Online en telefonisch vragen beantwoorden van klanten;
-Scannen van administraties (komt weinig voor);
-Betaalbestanden maken voor klanten met Online Software;
-Bankbestanden downloaden van diverse betalingsproviders;
-Kleine financiële klussen uitvoeren op aanwijzingen van personeel;
 
Persoonlijk:
-Nauwkeurig in het overnemen van gegevens;
-Omdat je veel administraties verwerkt moet je "snel" kunnen schakelen. Je hoeft uiteraard niet alles te onthouden, via een pop-up krijg je de belangrijkste informatie steeds aangereikt van een administratie;
-Goed met anderen kunnen overleggen;
-Omdat je met klanten online gaat communiceren, verwachten we een vloeiende Nederlandse schrijftaal;
-Ik verwacht dat je je eigen grenzen kan aangeven: bijvoorbeeld niet een reactie sturen naar een klant als je niet zeker bent van het antwoord;
-Meedenken met de organisatie: als je ziet dat iets niet lekker loopt probeer dan mee te denken hoe het beter kan;
-Je moet eerlijk zijn: als er iets fout gaat zeg het dan meteen, dan kunnen we het oplossen. Iets onder het tapijt stoppen is niet onze werkwijze;
-Zelfstandig kunnen werken: zelf even kijken of je het kunt oplossen, maar geen half uur gaan zoeken, en dan een collega inschakelen;
-Online kunnen werken en goed kunnen omgaan met laptops: wij zijn een 99% papierloos kantoor. We werken op kantoor ook met meerdere schermen.
 
We zoeken iemand die tussen de 24 en 40 uur per week komt werken.
 
Als je geinteresseerd bent, zou je me dan een motivatie willen mailen naar: jolanda.spruijt@oamkb.nl? Ik zie je mail graag tegemoet!
 
Hartelijke groet,
Jolanda Spruijt