Ga je mee op werkvakantie? Vacature ervaren medewerker

Hallo!
 
Fijn dat je interesse toont in mijn vacature. Voor mijn team zoek ik één ervaren medewerker op dit moment. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien als je daarin interesse toont. Ik zou het bijvoorbeeld prima vinden als je de ambitie hebt op de lange termijn mijn functie over te nemen. Er zijn voor mij weer genoeg andere projecten om op te pakken tzt. Maar ook als je je prettig voelt in een stabiele werkomgeving, zonder adviesbehoefte, waar je van 9 tot 5 werkt is dat welkom. Op dit moment is er in ieder geval de behoefte aan een ervaren medewerker! 
 
Het gaat erg goed!
We draaien super met OAMKB Groningen. Ik heb de visie dat ik eerst personeel aan wil nemen in plaats van eerst een volle porteufeuille die onder druk staat, gevolgd door nieuw personeel. Inwerken gebeurt dan onder stress en ik heb liever een relaxe start waarin je je op je gemak voelt en fijn kan doorgroeien. Maar om werk zal je nooit verlegen hoeven te zitten.
 
  
 
Werkvakanties
En omdat het zo goed gaat kunnen we leuke dingen doen. Zo gaan we in 2019, naast de normale uitjes en activiteiten zoals etentjes, musicals e.d., voor het eerst op werkvakantie met elkaar. In juli hebben we een week lang een grote villa in Frankrijk tot onze beschikking. We gaan daar werken met elkaar en ondernemen nog leuke dingen zoals een kookworkshop waarschijnlijk. Dat is ook het mooie van overal online kunnen werken! En als dit bevalt blijven we dit minimaal 1 keer per jaar doen.
 
Ons team
We werken momenteel met 10 mensen bij OAMKB Groningen, dat varieert van startende assistenten tot ervaren medewerkers. Op onze teampagina kan je zien wie er zoal bij mij werken. Op kantoor zijn er gemiddeld 4  mensen aanwezig. Er zijn diverse parttimers die elkaar afwisselen en 6 werknemers werken vanaf afstand. Als ik op kantoor ben zijn mijn twee honden altijd gezellig mee. We schrijven geen uren, daar geloof ik niet meer in. Ik vind het belangrijker dat we tevreden klanten hebben dan dat je met 100 euro over het budget heen bent (en bij een ander wellicht weer 100 over hebt). Je werk kan flexibel worden ingedeeld, ik geef er wel de voorkeur aan dat je op kantoor bent voor de onderlinge samenwerking met collega's.
 
 
Jouw werk
Qua werk zal je vanzelfsprekende werkzaamheden verrichten zoals het samenstellen van aangiften en jaarrekeningen. Je dient hier al ruime ervaring in te hebben, minimaal 2 jaren! Maar het is nog veel meer dan dat, het is alles wat erbij komt kijken. Je krijgt eigen klanten toebedeeld waar je voor zorgt dat de kwaliteit in orde is van de boekhouding en zaken er omheen. Zelf hoef je geen administratie te boeken. Je bereid (hetzij onder begeleiding) advieswerkzaamheden voor mij voor zoals begrotingen en structuurwijzigingen. Je handelt ook online vragen van jouw klanten af. We werken veelal online maar telefoontjes van klanten krijgen we uiteraard ook. Afhankelijk van je interesse kan je (mee) naar klanten voor het bijwerken van administraties of advisering. 
 
Als je geinteresseerd bent, zou je me dan een motivatie willen mailen naar jolanda.spruijt@oamkb.nl? Ik zie je mail graag tegemoet!
 
Hartelijke groet,
Jolanda Spruijt