Vier jij je successen wel?

Wat doe jij, als je met je onderneming een mijlpaal bereikt?
 
Soms bereik ik een mijlpaal met mijn bedrijf, waar ik lang naar uit hebt gekeken. Als het moment dan bijna daar is, neem ik me voor: “Ik ga het vieren, ik ga het vieren, ik ga het vieren !!!” En als dan het moment daar is, voelt het helemaal niet als die mega mijlpaal die ik in gedachten had en denk ik: Is het dit nou, is dit alles.… En vervolgens richt ik mijn aandacht op de volgende mijlpaal
 
Ik merk dat veel ondernemers dit doen: altijd maar weer hollen, nooit echt de tijd nemen om stil te staan bij successen, dan wel de successen te vieren, nooit er écht van genieten. Er is altijd aan de horizon wel weer een nieuwe stip. Mijn tip is: Sta er wél bij stil, GENIET ervan en VIER het !!! Vier het met je partner, vrienden, medewerkers… Dan heb je toch hele leuke momenten waar je met plezier naar terugkijkt en dat maakt het ondernemerschap eigenlijk nóg mooier !!! 
 
Tegenwoordig verkopen ze ook kleine flesjes bubbels van maximaal 2 glaasjes. Zorg dat je altijd zo’n klein flesje in de koelkast hebt liggen. Dan kun je, zonder dat je meteen zo’n grote fles open hoeft te maken, toch even vieren. Misschien een mooie leidraad: Kleine successen, kleine fles - grote successen, grote fles.