Voorstelronde: Cor Spruijt

Regelmatig plaatsen we een persoonlijk verhaal van een medewerker uit jouw virtuele OAMKB-team.
 
We werken op afstand voor je, maar zijn samen wel één team. Jouw hele team kun je hier vinden. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Cor Spruijt.
 
Op de voorgrond zul je mijn vader Cor niet tegenkomen. Hij is een vaste boeker, die er dagelijks voor zorgt dat alle ingezonden documenten geboekt worden, dat de banktransacties worden verwerkt en dat de automatisering zo hoog mogelijk is. Het is bijna een verslaving om de teller van de ingeschoten documenten op nul te krijgen. Als dat niet lukt wordt dat door hem als frustrerend ervaren. Cor werkt op afstand en is alleen bij speciale gelegenheden op kantoor te vinden.
 
Cor is na de middelbare school meteen in de zaak bij zijn ouders gaan werken en heeft deze later ook voortgezet. Het was aanvankelijk alleen een dierenzaak, maar de afdeling hengelsport heeft in de loop der jaren het grootste aandeel gekregen.
 
Na het beëindigen van de zaak heeft hij, net als mijn moeder Marlou, een cursus online boekhouden gekregen. De basisprincipes had hij echter van kleins af aan al meegekregen in de zaak. Hij heeft een middenstandsdiploma en een vakdiploma, waar een boekhoudprogramma bij zat inbegrepen. Boekhoudkundige gesprekken zijn dan ook vaak te horen tussen Cor en mij.
 
Zijn hobby’s zijn tafeltennissen, fietsen, kaarten en tegenwoordig ook bowlen.