Voorstelronde: Ingrid Dijkstra

Regelmatig plaatsen we een persoonlijk verhaal van een medewerker uit jouw virtuele OAMKB-team.
 
We werken op afstand voor je, maar zijn samen wel één team. Jouw hele team kun je hier vinden. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Ingrid Dijkstra.
 
Ingrid is 48 jaar jong. Haar thuissituatie bestaat uit haar man Bert en zonen Jesse (18) en Lasse (13). Daarnaast lopen er nog wat huisdieren rond: honden Youfa (kruising beagle/stabij) en Seppe (flatcoated retriever) en onze kitten Saartje (lapjeskat).
Ingrid heeft een administratieve opleiding gevolgd en heeft de afgelopen 20 jaar in het eigen bedrijf gewerkt. Haar man had een groothandel en daarnaast had Ingrid nog een administratiekantoor.
Sinds eind oktober 2019 is Ingrid bij OAMKB Groningen werkzaam als boekhoudster en verder ondersteunt ze ons team waar nodig is. Ze vind het werk heel leuk en dat er geen dag hetzelfde is maakt het werk boeiend. “Via een kennis kreeg ik de vacature onder ogen en ik vond de functie precies iets voor mij. Na 2 gesprekken heb ik de uitdaging met beide handen aangenomen. Ik hoop nog lang hier te mogen werken.”
 
Naast haar werk is Ingrid ook nog eens vrijwilliger bij de afdeling Jeugdschaatsen van KNSB Gewest Drenthe Groningen. Ze is hier penningmeester/secretaris en in de wintermaanden staat ze op zaterdagmorgen op het ijs om les te geven aan kinderen van 4 tot 13 jaar. In één uur tijd komen daar dan 150 kinderen schaatsen. ”Dit is heel dankbaar werk en het is zo mooi en genieten om die grote glimlach bij de kinderen te zien.” Verder zijn Ingrids hobby's voornamelijk lezen, heel creatief zijn zoals handwerken, oude dingen/meubelen opknappen, fotografie en vind ze het heerlijk om met haar honden grote wandelingen maken.