Voorstelronde: Jacqueline Brands

Regelmatig plaatsen we een persoonlijk verhaal van een medewerker uit jouw virtuele OAMKB-team. We werken op afstand voor je, maar zijn samen wel één team. Jouw hele team kun je hier vinden. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Jacqueline Brands.
 
Jacqueline is 53 jaar oud en is getrouwd met Richard Brands, die ook voor OAMKB Groningen werkt. Samen hebben ze 2 dochters, 1 zoon, 3 honden en 2 papegaaien. Na de L.H.N.O. gedaan te hebben, heeft Jacqueline in meerdere kledingboetieks gewerkt. Dit vond ze altijd zeer leuk, omdat ze erg geïnteresseerd is in mode.
 
Nadat ze zwanger raakte is ze fulltime moeder en huisvrouw geworden. Maar nu de kinderen volwassen zijn, vindt ze het leuk om weer een paar uur per dag te werken. Dat doet ze voor hun eigen bedrijf OAMKB Zwolle en voor ons. Voor OAMKB Groningen boekt Jacqueline diverse admini­straties, wat inhoudt dat ze facturen en bankmutaties verwerkt voor onze klanten.
 
Haar hobby's zijn: mode (vooral de kleding uit de 50er en 60er jaren), carnaval vieren samen met Richard, naar Oostenrijk gaan (om daar te wandelen, klimmen en mountainbiken) en creatief bezig zijn zoals knutselen, schilderen, behangen en zo, als ze maar bezig is met haar handen.