Voorstelronde: Jeanet Bathoorn

Een keer in de maand plaatsen we een interview met een klant en vragen we wat de reden is waarom zij bij ons aangesloten zijn. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Jeanet Bathoorn. 
 
1) Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben geboren als een gewoon Drents meisje, mijn naam is Jeanet Bathoorn en ik ben VrijheidsOndernemer®. Ik begeleid ondernemers met hun business model, hun prijsstrategie en hun online marketing zodat ze meer kunnen verdienen en minder kunnen werken. Wij gaan voor vrijheid in ons bedrijf en ons leven. 
 
Wat heeft de toekomst voor jou in petto?
Ik ben van plan om volledig internationaal te gaan. Dat doe ik bijvoorbeeld met mijn cruises: tijdens een Freedom Entrepreneurs Cruise neem ik ondernemers mee op reis over de Atlantische Oceaan. Dit ga ik binnenkort voor de zesde keer doen. Tijdens zo’n cruise vindt er bijvoorbeeld een tweedaagse conferentie plaats, met veel inhoud , maar gaan we ook workshops doen en ons focussen op de implementatie. Met ‘Brilliance’ als overkoepelend thema voor dit keer concentreren we ons op alles wat te maken heeft met online ondernemerschap: van persoonlijke ontwikkeling en mindset werken tot branding, blogs, visuals, storytelling etc. Zowel inner brilliance als outer brilliance staan centraal. 
 
Zo’n cruise is heel bijzonder. Zo’n groot schip is op de oceaan ineens weer heel klein. Na 2 dagen slechte wifi geef je het gewoon op, en op dag 4 of 5 komen mensen ineens tot bepaalde inzichten. Tot nu toe nam ik een groep van maximaal 16 mensen mee. Nu ga ik een stap verder en worden dat maximaal 100 mensen. Daarna wil ik weer uitbreiden en zelfs tot 1500 mensen meenemen .
 
Internationaal, mensen en schrijven, dat heeft er bij mij altijd al in gezeten. Ik had als tiener zo’n 30 tot 40 penvrienden van over de hele wereld waar ik veel mee schreef, en daar heb ik zelfs nog een aantal goede vriendschappen aan overgehouden. Toen ik 11 was vroegen mijn ouders mij: wat wil je voor je verjaardag? Ik antwoordde toen dat ik een kofferset wilde, omdat ik graag stewardess wilde worden. Op die leeftijd dacht ik dat je alleen met dat beroep veel zou kunnen reizen. Mijn droombedrijf geeft me de mogelijkheid veel op reis te kunnen, en leuke, interessante mensen te ontmoeten. Het internationale aspect vind ik geweldig. En dat in combinatie met een verdienmodel waar ik zelf lol aan beleef. Kijk op http://freedomentrepreneurcruise.com als je benieuwd bent naar het bijzondere project én als je zelf ook wel eens afstand wilt nemen van je bedrijf.
 
2) Wat is de reden dat je voor Jolanda gekozen hebt? 
Jolanda is mijn eerste boekhouder die online ondernemen snapt. Zij kan met verschillende geldstromen overweg, ook de internationale stromen. Nu met de internationale cruise op komst heb ik er ook alle vertrouwen in dat het financiële deel goed verloopt. 
 
3) Hoe bevalt het werken met Jolanda je tot dusver? 
Ik vind het geweldig dat Jolanda altijd klaarstaat, ze is pro-actief en zoekt graag uit hoe financiële zaken zitten. 
 
4) Via welke website kunnen mensen jou vinden? 
Voor de cruise http://freedomentrepreneurcruise.com
Mijn persoonlijke website http://jeanetbathoorn.nl