Voorstelronde: Linda Jeuken - Jansen

Regelmatig plaatsen we een persoonlijk verhaal van een medewerker uit jouw virtuele OAMKB-team. We werken op afstand voor je, maar zijn samen wel één team. Jouw hele team kun je hier vinden. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Linda Jeuken - Jansen.

Linda is 43 lentes jong en woont met haar man en 5-jarige zoontje Siem in een gezellig klein dorp in het meest zuid-oostelijkste puntje van Noord-Brabant. Van oorsprong is ze kraamverzorgende, maar heeft -na besloten te hebben een andere kant op te willen- zich om laten scholen. Daarna heeft ze een hele tijd als administratief medewerker in de inkoop, customer service en logistiek gewerkt. Drie jaar geleden werkte ze al voor OAMKB Groningen door op afstand documenten van klanten te boeken en hun administraties bij te werken.
 
Vorig jaar december heeft Linda een eigen bijzondere giftshop Troost & Zo bij Linda geopend. Tussen de bedrijven door werkt Linda weer voor Jolanda, maar nu om Jolanda te ondersteunen met de marketing. Dit vind ze leuk werk om te doen, omdat het afwisselend is, goed in te plannen bij de werkzaamheden voor de winkel en ze kan haar creativiteit hierin kwijt. Ook is ze weer begonnen met het boeken in en bijwerken van enkele administraties.
 
Naast al die uren werken vindt ze het leuk om gezellige dingen met haar gezin te doen, ze kookt en bakt erg graag, fotograferen is een hobby en ze wandelt graag met haar hond Kibo (een Basenji, net als de 2 honden van Jolanda)