Voorstelronde: Marlou Spruijt

Regelmatig plaatsen we een persoonlijk verhaal van een medewerker uit jouw virtuele OAMKB-team.
 
We werken op afstand voor je, maar zijn samen wel één team. Jouw hele team kun je hier vinden. Vandaag stel ik jullie graag voor aan mijn moeder Marlou Spruijt.
 
Marlou heeft HBO PA gedaan. Ze heeft in het onderwijs gewerkt en later samen met mijn vader Cor een eigen dierenspeciaalzaak gehad. Toen ik op een gegeven moment in een overgangsfase zat met mijn bedrijf en in twijfel was of ik wel of niet mensen aan zou nemen, heb ik Marlou gevraagd om bij te springen. Ik was blij toen ze dat wel wilde. Ze heeft een boekhoudcursus van mij gehad en is daarna snel aan de slag gegaan. Ze houdt zich bezig met het inboeken van facturen en banktransacties verwerken. Ze is eigenlijk nooit op kantoor, maar werkt op afstand. Alleen wanneer speciale gelegenheden zich voordoen, zoals een fotoshoot of verhuizing, is ze op kantoor te vinden. In haar vrije tijd leest Marlou graag, maar puzzelen doet ze des te meer: cryptogrammen en de sudoku-vijfling uit de krant zijn favoriet. Ook body-pump vindt ze na dertien jaar nog steeds heel fijn om te doen. 
 
Over de moeder-dochter relatie zegt ze het volgende: ‘Het is eigenlijk wel grappig, een moeder die voor haar dochter werkt. Het voelt eigenlijk een beetje als een omgekeerde wereld.’ Over de sfeer op het kantoor, voor zover ze dat meekrijgt, merkt ze op dat ze die informeel vindt: ‘Als dat niet zo zou zijn, zal de verhouding tussen ons wel een beetje gek worden.’ Ik denk dat ze daar gelijk in heeft. Ik ben in ieder geval erg blij dat mijn moeder zo goed kan en wil helpen!