Voorstelronde: Tessa

Elke maand zullen we een persoonlijk verhaal plaatsen van een medewerker uit jouw virtuele team. We werken op afstand voor je maar zijn eigenlijk wel samen een team. 

Tessa is 41 jaar. Zij heeft vroeger eerst psychologie gestudeerd en daarna in een hele andere sector gewerkt. Uiteindelijk besloot zij toch om nog HBO accountancy te gaan doen. Dit had zij op de middelbare school al overwogen maar heeft daar toentertijd niet voor gekozen. Ze moest voor deze studie een opdracht doen en heeft zo contact gezocht met mij voor een interview. Een van de vragen was onder andere hoeveel ervaring je nodig had om bij mij in dienst te kunnen. ‘Stuur maar een brief!’ was mijn antwoord. En dat heeft ze gedaan; sindsdien is Tessa bij ons aan de slag.

Tessa’s taken bestaan uit administraties controleren, jaarrekeningen maken en vragen van klanten beantwoorden. Ze houdt van uitdaging en vind het leuk om oplossingsgericht te werken. Het leukste vindt ze de problemen waar klanten mee zitten zo goed en snel mogelijk te kunnen oplossen!