We zijn blij!

Gisteravond was het zover, het Yuki gala 2018. Met een aantal nominaties op zak, waaronder Miss Yuki, schoven we (in prachtige avondkleding) aan tafel om 18.30 uur. 
 
Tussen de dinergangen door, kregen we nieuwe ontwikkelingen te zien van Yuki, waaronder een compleet nieuwe interface. 
 
Daarna werd de 1e award uitgereikt. MKB accountants is de winnaar van de Product Leadership Award, dit is de award voor het beste gebruik van de monitor van Yuki. Daarna won Practical de Customer Intimacy Award. Hierbij werd gekeken welke partner het hoogst scoort in de klanttevredenheid en het snelst de transacties verwerkt die niet geautomatiseerd verwerkt worden. 
 
Humor was ook niet weggelaten op het gala, we hebben genoten van cabaretier Pieter de Rijk. 
 
Toen we uitgelachen waren, gingen we verder met Spotonmedics, ze wonnen de Marketing Award, de naam spreekt vast tot de verbeelding. Daarna won Van Helder de Fast Growing Award, de omschrijving zegt het al, dit bedrijf zou het snelst gegroeid zijn met aantallen Yuki administraties.
 
Nog 2 nominaties toen te gaan voor ons, erg spannend.. Eerst was er nog een belangrijk item, het toetje ;-)
 
En toen was het zover..  De uitreiking van de Miss Yuki Award. En na 2 zinnen was het duidelijk, ik had de Miss Yuki Award gewonnen! Hierbij ging het om het ambassadeurschap voor Yuki. Ik ben zo ontzettend blij, en uiteraard had ik deze niet zonder mijn team kunnen winnen. Zonder hen, kan ik niet op deze manier mijn werk doen. 
 
Tenslotte nog 1 award. De Operational Excellence Award. Bij Operational Excellence gaat het om het uitblinken in de dienstverlening aan de klant. Het is de denkwijze en overtuiging, maar bovenal de wil om je als organisatie continu te verbeteren en wanneer nodig te veranderen. De award der awards! En die was voor OAMKB!! Wat een groot compliment en een erkenning voor ons allemaal.