Werkvakantie juli 2019

Wie mij de afgelopen jaren volgt op social media weet dat ik graag naar het buitenland ga om te werken. Weg uit Nederland waar ik me niet kan laten verleiden tot het maken van afspraken met klanten. Een week werken zonder al te veel afleiding. Met daarnaast dan nog de bonus van een mooie omgeving en na de werkuren de mogelijkheid tot excursies o.i.d. Omdat het mij zo goed bevalt en wij overal kunnen werken waar we willen heb ik dit jaar voor het eerst het hele team meegenomen naar Frankrijk. Om zo mee te maken wat ik doe, lekker te werken en hopelijk net zoveel energie ervan krijgen als ik.
 
Terugkijkend kan ik zeggen dat het zeer geslaagd is! We hadden een heerlijk huisje waarbij we de schuifpui open konden zetten zodat binnen- en buitenwerkers met elkaar verbonden bleven. Een zwembad op een paar meter afstand zodat we af en toe even konden afkoelen aangezien er een hittegolf was en we geen airco hadden.. ‘s Avonds was het voornemen om te koken met elkaar maar omdat we op een steenworp afstand een restaurant hadden zitten was het resultaat dat we daar elke avond zaten. De toetjes deden het hem... En ja, we hebben ook heel wat uren kunnen werken.
 
Voor volgend jaar heb ik het reisbureau opdracht gegeven om alweer op zoek te gaan naar een nieuw huis. Voor nu kijken we terug met de foto's op een zeer leuke week.