Who and why? Geertje Grabijn

Who and why?

Een keer in de maand plaatsen we een interview met een klant en vragen we wat de reden is waarom zij bij ons aangesloten zijn. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Geertje Grabijn.

1) wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Geertje Grabijn. Ik heb sinds 2012 een eigen bedrijf: Autorijschool Geertje Grabijn. Het is een autorijschool voor vrouwen.  Uiteraard is dit geen discriminatie maar een specialisatie. Veel vrouwen geven namelijk aan zich naast een mannelijke instructeur net niet helemaal comfortabel te voelen. Daarom krijgt de leerling bij ons altijd autorijles van een vrouw, zodat de leerling zeker weet dat ze zich altijd op haar gemak kan voelen tijdens het rijden. Ik ben tevens gecertificeerd voor Faalangst en ASS kandidaten.

2) wat is de reden dat je voor Jolanda gekozen hebt? 
De administratieafwikkeling bij onze vorige accountant nam vrij veel tijd in beslag. Mijn man Dick kwam op een gegeven moment met Jolanda in contact via Social media. Na een kennismaking waren we het er snel over eens om de administratie van de autorijschool onder te brengen bij Jolanda.

3) Hoe bevalt het werken met Jolanda je tot dusver?
Het voldoet geheel aan mijn verwachting. Ik vind dat je als zzp-er minder met je administratie en meer met je klanten bezig moet zijn. Ook kan ik bij vragen gewoon even contact zoeken.

4) Via welke website kunnen mensen je vinden?  
Je kan mij vinden via www.ladiesdrive.nl