Wil je af van je huidige boekhouding die ellendig veel tijd vreet?

Herken je je hierin?

Waargebeurd: Karin kwam in januari 2018 bij me. Ze twijfelde of ze over wilde stappen, dat voelde als veel gedoe. Het bleek dat ze geen inzicht in haar boekhouding had en wat voor resultaat ze behaalde. Hoeveel belasting ze moest betalen over het afgelopen jaar wist ze ook niet. Ze wilde mogelijk het winkelpand kopen dat ze huurde incl het woonhuis ernaast, maar kon dat wel? Ik bekeek de boekhouding en trof een uitdraai uit de boekhouding aan van de eerste drie kwartalen. Karin begreep niet wat daarop stond, ik zag dat er met deze verwachtingen een belastingschuld verwacht werd van circa € 16.000. Dit was een schok! Dit was absoluut niet verwacht en daarmee zou al het geld dat gespaard is in een jaar weg zijn. Dit wil je toch niet meemaken? Lees verderop hoe het is afgelopen.

Ik bied je:

 
Niels Wessels
Niels Autowas - www.nielsautowas.nl
"Sinds januari 2016 ben ik klant bij Jolanda van OAMKB, de overgang ging erg soepel en was voor mij erg prettig. Sinds die tijd heb kost de boekhouding mij veel minder tijd en tegelijk heb ik veel meer inzicht in de actuele gegevens van mijn bedrijf. Jolanda en haar team ondersteunen mij goed en adviseren mij op vlakken als belasting, mijn administratie en uitbreiding van mijn bedrijf. Ik ben blij dat ik gebruik kan maken van haar team en haar kennis."


Veelgestelde vragen

Heb ik speciale software nodig? 
Nee je hebt geen speciale software nodig om met mijn online tools te werken. Je kan vanaf elke laptop of computer inloggen. De programma's zijn geschikt voor zowel Windows als Apple.

Hoe snel kan ik starten?
Ik kan je binnen een kwartier online hebben!

Kan ik hiermee werken als ik niet handig met computers ben? 
Ja dat is geen probleem. We helpen je rustig op weg. We hebben hier zelfs een speciale VIP-dagdeel voor als je klant wordt. Ik kom dan samen met een collega langs en we leggen je alles stap voor stap uit. We schrijven het voor je op als je wilt. Ik heb daarnaast ook instructiefilms gemaakt die op YouTube staan. Je kan daar rustig terugkijken hoe het werkt. Eventueel bieden we ook een scanservice aan.

Is online werken veilig? 
Het is belangrijk dat je hier altijd goed op let maar werken met ons programma is veilig. Er worden bijvoorbeeld diverse back-ups per dag gemaakt.

Waar kan ik terecht met vagen? 
Mijn kantoor heeft diverse dames in dienst die 5 dagen per week de telefoon bemannen voor vragen. Verder kan je online je vragen stellen en per mail/whatsapp/sms e.d. Daarnaast ben ik ook bereikbaar buiten kantooruren als het nodig is.

Hoe ziet het proces van overstappen eruit?

Start VIP dagdeel overstapservice zelf aan de slag follow-up gesprek zelf zelfstandig werken altijd helpdesk beschikbaar voor vragen en telefonische ondersteuning.

Vervolg: Nu een paar maanden verder is Karin erg blij, ze heeft inzicht in haar cijfers. We hebben samen een begroting gemaakt voor het komende jaar en die vergelijkt ze maandelijks met de gerealiseerde cijfers. Daardoor kan ze bijsturen. Het winkelpand en privepand is geen optie om te kopen. Dat is duidelijk geworden en mede door dat inzicht is er rust in het gezin en kunnen ze verdere plannen maken voor de komende jaren.Waarom naar mij overstappen?

Ik ben een jonge enthousiaste financieel adviseur en Register Belastingconsulent met een ondernemershart. Ik wordt beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk enthousiasme. Ik zorg ervoor dat jij mij als eerste belt wanneer je groeiplannen hebt, maar ook wanneer je met een tegenslag te maken krijgt. Ik geef direct aanwijzingen tot handelen en zorg ervoor dat alle financiële, juridische en fiscale mogelijkheden optimaal benut worden. Klanten noemen mij vaak "Snelle Jelle". Ik neem per jaar maximaal 40 nieuwe administraties aan omdat ik voor iedereen ruim de tijd wil nemen. Je bent geen nummer bij ons.

 
Marthe Renders
Three Times to the Moon - www.threetimestothemoon.com
"Als coach voor drukke moeders en zelfstandig adviseur in de gezondheidszorg zijn flexibiliteit, een goed pakket en goed contact over specifieke vragen voor mij heel belangrijk. Jolanda en haar team zijn erg goed bereikbaar en reageren snel en inhoudelijk op vragen. Door de (web)app kan ik altijd en overal bij mijn boekhouding voor het toevoegen van bonnetjes en andere administratie. De boekhouding laten doen en soms fiscaal advies krijgen van OAMKB Groningen werkt voor mij perfect en heeft zijn geld al dubbel en dwars opgeleverd! En Jolanda zelf is een topper die haar vak uitstekend verstaat en ook nog eens een warm, vrolijk en positief-kritisch persoon is (dat laatste waardeer ik ook enorm)."


Garantie!

Omdat ik zeker weet dat mijn werkwijze je gaat bevallen wil ik je de garantie geven dat als het toch niet zo is, je binnen 14 dagen alle kosten terugkrijgt. Maar wees gerust, dit is nog nooit voorgekomen.


Prijs

We hebben geen vaste prijslijst omdat we samen met jou een pakket willen samenstellen die goed bij je past. We kunnen alle kanten op en daarmee ook in de prijs. Je kiest je eigen serviceniveau en het maandelijkse all-inclusive-bedrag dat je hiervoor betaalt. We werken dus niet op urenbasis. Richtlijnen afgeven is lastig omdat ze een verwachting scheppen, maar we begrijpen ook dat je hier behoefte aan kan hebben. Enkele voorbeelden zijn:

  1. Starter met eenmanszaak € 65 maandelijks exclusief btw.
  2. Eenmanszaak met online software vanaf € 99 maandelijks exclusief btw.
  3. BV met online software vanaf € 125 maandelijks exclusief btw.
  4. BV met weinig tot geen mutaties € 350 jaarlijks exclusief btw (jaarlijkse aanlevering).
     

Neem contact met mij op en we plannen gelijk jouw VIP dagdeel!

 

OAMKB Groningen
Kieler Bocht 55
9723 JA Groningen
KvK: 59311193

TEL: 050 - 305 39 78 (kantoor/helpdesk)
GSM: 06 - 29 00 62 13 (Jolanda/adviseur)
Mail: groningen@oamkb.nl
Administratie, administratiekantoor Accountant, accountancy Online boekhouden, internet boekhouden Accountant, accountants